-->

Ads 720 x 90

Samarth 2 Online Talim Ane Project Babate Agatyana Prasho Ane Javab | Useful for All Teachers In Samarth Training

By Samarth 2 Online Project All teachers will be reached. Samarth 2 Online Project Some important and relevant certification questions that teachers face. The answer can be found here.
Request to share this post with all teachers who have any questions and issues regarding online training and project.

Samarth 2 Online Talim Ane Project Babate Agatyana Prasho Ane Javab
Samarth 2 Online Talim Ane Project Babate Agatyana Prasho Ane Javab

Samarth 2 Online Teacher Training and Project Matters Questions and Answers

1. On what topic is the Samarth 2 Online Teacher Training Project intended? *
Answer - In your classroom, you will have to work on the project, choosing the topic that your children have difficulty in learning about.

2. Is it mandatory to project Samarth 2 Online for teacher training?
Answer - Yes, only then can you go ahead and download your e-certificate.

3. Samarth 2 Online Teacher Training Project Information Writing in Gujarati or in English?
Answer - In Gujarati

4. If I submit a project for Samarth 2 Online Teacher Training, does the login page directly show up? What to do ?
Answer- Do not submit and submit the project text within one hour. Because if one person stays on the same screen for 1 hour then the web will assume that there is no one here and only the page will be left open. So if you have completed the project text in 1 hour, this will happen here or write your text in the word file already and copy and paste it into the project so that you can complete it as soon as possible.


5. Samarth 2 Online Teacher Training My project has been submitted What is left to do?
Answer - You will be sent the sms for the project review shortly. You must complete the project review in 2 days. After completing it, a form for the feedback will open in which you will have to give your feedback for planning for AAP-2 and for the literature provided. You will then be able to download your certificate by completing the posttest.

6. What are some things to keep in mind when downloading a certificate? General Chat Chat Lounge
Answer - Enter your information for the certificate in the box provided in English and correct spelling as the information you provide will come in the same certificate. And once you download the certificate you won't be able to make any changes to it. We will not be able to help you here.

7. What is the Samarth 2 Online Teacher Training Deadline?
Answer - 31-12-2019

8. Samarth 2 Online Teacher Training Let's look where do we look?
Answer - The top of each module is at the bottom of the list.

9. What do I do if my project doesn't open?
Answer - You cannot move forward in the project until you complete each module 100% and let's contemplate.

For..  RDRATHOD.IN (The Education And Technology  Update) Please Join Us... on
➧ Samarth-2 Project std 1 to 8 All Subjects & All Information

Samarth 2 Online Talim Ane Project Babate Agatyana Prasho Ane Javab | Useful for All Teachers in Samarth Training


Related Posts

Post a comment

Subscribe Our Newsletter